Crowds Web Development

 

Crowds Web Development

Suntem un Start Up din sectorul IT ce vă pune la dispoziție unele dintre cele mai practice soluții pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră în mediul online.


Fie că este vorba de un website nou sau integrarea unor servicii pentru gestionarea resurselor companiei sau al clienților, ori al unui Chatbot cu Inteligență Artificială într-o platformă existentă, noi avem grijă ca toate acestea să servească creșterii afacerii dumneavoastră pe termen mediu și lung!

Echipa noastră își asumă dezvoltarea proiectelor din stadiul de idee, pe toată perioada de development până la lansarea acesteia și după.

Credem că inovația este una dintre cele mai bune metode de dezvoltare a unui business și de a atragere noi clienți. Scopul nostru este de a prezenta individualitatea și propriile voastre valori într-un mod unic și de impact.

Vezi Website-ul nostru.

Forma de finanțare

Activitățile firmei Crowds Web Development S.R.L. sunt derulate în cadrul proiectului “START UP pentru Regiunea Sud-Est“, cod MySMIS 105554, implementat de catre Institutul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și partenerii săi.
Activăm din iulie 2019 și ne mândrim cu munca noastră!

Implică-te Pentru această platformă nu acceptăm donații, dar ne bucurăm să lucrăm cu fiecare client nou. Dacă avem clienți, reușim să menținem și platforma GRATUITĂ! La fel ca toată lumea și noi am avut de suferit datorită acestei crize, motiv pentru care ne-am hotărât să ajutăm pe toată lumea așa cum putem! Lansând o platformă GRATUITĂ!